Seværdigheder i nærheden

Knuthenborg Safaripark

I Knuthenborg, som er Nordeuropas største safaripark, sætter dyrene tempoet, når de går frit rundt på de store arealer. Her er plads til at blive forbløffet af dyrenes storhed, suset i maven, når rutsjebanerne ræser, forskrækkelsen første gang I ser verdens største dinosaur, og hyggen ved at fodre aber og klappe æsler, eller nyde lokal og bæredygtig mad med den smukkeste udsigt over Savannen.

Anmeldelser

Afstand

4.5/5
0 km

Labyrint Lolland-Falster

Tag din familie med på en skøn naturoplevelse blandt de store nordmannsgraner. Her er der plads til at gå på opdagelse, lege i det fri - og at finde vejen hjem til sidst. Har I mod på at sætte jeres paratviden på prøve, kan I forsøge at finde vej gennem stisystemet med et af vores Labyrint Ark. Ruterne er ca 1 km, så alle kan være med.

Anmeldelser

Afstand

4.5/5
0 km

Frilandsmuseet - De gamle Huse

Midt i det naturskønne Naturpark Maribosøerne ligger DE GAMLE HUSE. Det er Maribos frilandsmuseum. En lille perle, der giver oplevelser fra gamle dage til både krop og sjæl. Træd 200 år tilbage i tiden og indsnus stemningen. Gå på opdagelse i de gamle bindingsværkshuse fra Lolland-Falster og mærk, hvordan det var at leve på landet i ’gamle dage’. Bevæg dig rundt på en stor historisk scene, hvor kulisserne er autentiske huse med originale genstande. Her vækkes almindelige menneskers hverdag og livsvilkår til live med små scenarier, der illustrativt viser livet på landet i 1800-tallet.

Anmeldelser

Afstand

4.5/5
0 km

Tulip farm

Tulip field in Bøgehave in Lolland Denmark

Anmeldelser

Afstand

5/5
0 km