Camping

Læs mere om camping på
Hummingen Camping.

Hytter

Læs mere om hytter på
Hummingen Camping.

Badeland

Læs mere om badelandet på Hummingen Camping.

Feriehus

Læs mere om feriehus på
Hummingen Camping.

Camping

Hummingen Camping har den perfekte størrelse for de fleste campingfamilier. Ikke for stor og uoverskuelig og alligevel så stor at der er lækkert badeland til fri afbenyttelse i alle sommermånederne, gode faciliteter og en lille fin butik med bl.a. friskbagt morgenbrød. Hummingens campingenheder ligger i små hyggelige områder med strøm til alle pladser, fine læforhold, kort afstand til faciliteter og gode muligheder for sol på stort set alle enheder. Strømmen er gratis når pladsgebyret er betalt, der er fri adgang til badeland og Mooncars, etc. kan benyttes uden det koster noget. Vi har adgangskontrol ved bommen og ved badelandet, så der er fri adgang til facilitetsbygningerne for både børn og voksne. Alt i alt gode rammer for en dejlig ferie med familien eller gode venner.

Hytter

På Hummingen Camping har vi 5 velindrettede luksushytter med toilet og bad. Hytterne ligger centralt placeret og alle hytterne har delvist overdækkede sydvendte terrasser. Hytterne er indrettet med hyggeligt opholdsrum med køkken og opgang til dejlig stor hems med 2 sovepladser. Der er 2 gode værelser med 2 sovepladser i hvert værelse, det ene som forskudte køjesenge, det andet med 2 separate senge. Herudover er der badeværelse med toilet, håndvask og bruser. I køkkenet er der service, potter og pander til 6 personer, herudover er der selvfølgelig kogeplader, kaffemaskine og mikrobølgeovn. Opholdsrummet er indrettet med spisebord og der er fjernsyn. Alt i alt den perfekte base for en god ferie med familien eller gode venner.

Badeland

Mange børn og barnlige sjæle elsker vand og vandplaskeri. På Hummingen Camping er der gode muligheder for at lade legen få frit spil. Vores opvarmede badeland står klar i alle sommermånederne, opvarmet til 25 grader og med gratis adgang for alle vores kunder. Uanset om man bor i telt, campingvogn eller hytte, så kan der bare pjaskes løs fra morgen til aften. Badelandet har en overflade på omkring et par hundrede kvadratmeter og er udstyret med gode udenomsarealer med liggestole. Herudover er der børnebasin, rutchebane, etc. I badelandet er der god plads til at børn og voksne kan lege dagen lang eller blot få en dukkert i det opvarmede vandland. Hvis I sørger for det gode humør, så hjælper vi med at skabe grundlaget for den perfekte ferie med børn, børnebørn eller gode venner.

Feriehus

På Hummingen camping har vi 3 store lækre sommerhuse. Sommerhusene er indrettet med stort opholdsrum med køkken, spiseplads, sofagruppe og tv. Alle sommerhusene har opvaskemaskine, samt vaskemaskine. Køkkenet har service, potter og pander og kaffemaskine og hvad der ellers skal bruges til din ferie. Som gæst i vores sommerhuse er der fuld adgang til campingpladsens badeland, legepladser samt andet. Der er dyner og puder i alle huse, lagner og betræk medbringes selv.

6 personer: To dejlige terrasser på hver side af huset. 2 værelser. Et med dobbeltseng og et med 2 enkelt senge, samt hems med 2 sovepladser.

5 personer: 2 værelser. Et med 1 enkelt seng, et med dobbeltseng, samt hems med 2 sovepladser.

4 personer: Soveværelse med dobbeltseng samt hems med 2 sovepladser.

Adresse

Pumpehusvej 1
4983 Dannemare

Telefontid

10:00 – 12.00
17:00 – 19.00
Mandag – Søndag

Kontakt os

Telefon: +45 54 94 61 61
Email: mail@hummingencamping.dk

Adresse

Pumpehusvej 1
4983 Dannemare

Telefontid

10:00 – 12.00
17:00 – 19.00
Mandag – Søndag

Kontakt os

Telefon: +45 54 94 61 61
Email: mail@hummingencamping.dk

Adresse

Pumpehusvej 1
4983 Dannemare

Telefontid

10:00 – 12.00
17:00 – 19.00
Mandag – Søndag

Kontakt os

Telefon: +45 54 94 61 61
Email: mail@hummingencamping.dk